
Biosil svoje poslovanje bazira na proizvodnji i preradi organskog voća i povrća. Firma je osnovana posle osvajanja zlatne medalju u Briselu za najbolju tehnološku inovaciju - Eureka i od tada posluje isključivo zahvaljujući patentiranim tehnologijama iz oblasti prehrambene industrije i iskorišćavanja otpada. Poseban proizvod je biofermentisani sok od cvekle koji je nastao mlečno - kiselinskom fermentacijom sa odrešenim mikroorganizmima. Koristeći ovakav način tehnologije odstranjena je oporost koji sama cvekla poseduje, a u isto vreme sačuvane sve hranljive vrednosti cvekle. Primenom ovakve tehnologije dobija se sto odsto čist sok od cvekle bez ikakvih dodataka, bilo prirodnih ili veštačkih. Jedna od bitnih prednosti primene ovakve tehnologije prerade je i da su sa njom sačuvani antocijani koji zajedno sa prisutnim vitaminima i mineralima deluju antikancerogeno
•Bio fermentisani sok
cvekle

Biosil-ov organski sok od cvekle je proizveden mlečno kiselinskom fermentacijom. Bio fermentacija se odvija po principu ...
•Zlatna medalja
EUREKA

1991. Firma Biosil je dobila zlatnu medalju EUREKA u Briselu za najbolju tehnološku inovaciju u iskorišćavanje otpada iz prehrambene proizvodnje.
•Organic
pasterizovano
povrće

Videte
aktuelnu
ponudu
povrća:
Cvekla ,
Karfiol,
Brokoli,
Paprika
filet,
Ajvar,
Paprika
pečena
filet,
Ljuta
paprika
Kiseli
kupus.